Uncategorized

Just Never.

Few days ago I was browsing for sneakers…
R: aku mau beli Asics, kembaran yuk. Beda warna gituu~
B: nggak mau, aku mau Adidas
R: aah Adidas-nya modelnya cowok bgt, nggak bisa kembaran. Ini Asics lebih unisex, bagus deh *sending few Asics model picts to him*

Ended up me bought Asics and him bought Adidas. Pas barangnya dateng, punya gw cakep, ukurannya pas dan punya Bayu kegedean.
B: ya udah aku beli Asics kayak kamu deh, yg model ini bagus nggak?

…setengah mati gw menahan diri untuk nggak bilang, ‘I’ve told ya.’ 😆😆😆
Small win, baby! ✌🏻️😎

View on Path

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s