Uncategorized

Birthday Dinner

Bulan Juni adalah bulan makan-makan buat keluarga gw karena di bulan Juni ada 2 orang yang berulangtahun, my Dad and my sister. My Dad is on 21st and my sister is on 23rd. Daripada kita makan keluar 2 hari yang berbeda, belum tentu semua bisa juga, jadi yaudah lah digabung di hari yang sama aja lah ya.

Tahun ini kakak gw minta menunya chinese food tapi nggak mau yg terlalu oriental *banyak mau* So I came up with the ideas of… Duck King. Everybody said yes then we went off to Duck King Bintaro Exchange.

Forgot to take pics of the food we ate that night, we ordered roasted duck, salted egg shrimp, baby kailan, some kind of sauteed  peas, silk tofu, and fried noodle. Entah sejak kapan kalo ada yg ulang tahun di keluarga gw kita akan makan mie goreng a.k.a mie panjang umur.

Soal rasa nggak usah ditanya lah ya. Duck King serves the best roasted duck in town I guess. What makes me so grateful that day is because I just had a final exam in the noon, immediately went back home after, then off to Bintaro with my family. Rasanya kayak anak kecil, siangnya gw semangat ujian karena tau malamnya mau makan-makan hahaha.

Happy birthday Papa & Kakak! Best prayers for you two. Love love.

View on Path

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s